Veel gestelde vragen – Huisartsenpraktijk de Schakel – Zwijndrecht
Header afbeelding
Rotterdamseweg 72 3332 AK Zwijndrecht Tel:078-6126262 (voor spoed optie 1)

Veel gestelde vragen

Kan ik bij terecht voor een rijbewijskeuring? Nee wij doen geen keuringen. Daarvoor kunt u terecht bij Kubiek Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht tel: 0118-724999 of Senes: tel: 085-2500414 of bij een andere onafhankelijke arts.

Ik ga verhuizen wat moet ik doen? Ik ga verhuizen binnen Zwijndrecht. Dan moet u uw nieuwe adres doorgeven aan ons , uw verzekering, de apotheek en in het ziekenhuis als u daar onder behandeling bent.

Ik ga verhuizen naar een andere woonplaats: Dan moet u zich laten uitschrijven en een andere huisarts zoeken in uw nieuwe woonplaats.

Kan ik een medische verklaring krijgen? Nee, huisartsen geven geen verklaringen af aldus de KNMG richtlijnen. Dit kan u nalezen op www.knmg.nl

Ik wil bepaalde medicatie meenemen op vakantie en heb hier een verklaring voor nodig. U kunt via www.hetcak.nl een formulier downloaden en grotendeels zelf invullen en in de huisartsenpraktijk laten ondertekenen.

Onze praktijk is momenteel  gesloten voor nieuwe patienten.